Nieuw! ervaar de

Elektrische Lowrider

Slide background
Slide background
Slide background

Genieten van de prachtige Betuwe!

Bedrijfsuitje 

Een bedrijfsuitje is een uitje om je collega’s beter te leren kennen. e-Chopper toeren is een aanrader als bedrijfsuitje en het Eiland van Maurik (Gelderland) is hiervoor de ideale locatie. Solex Betuwe is fun voor iedereen!

e-Chopper rijden is een aanvulling op onze andere activiteiten te weten Voetgolf en Pitch en Putt Golf. Alle combinaties van verschillende activiteiten zijn mogelijk. Ook een combinatie met 1 van onze Escape rooms in Veenendaal is een optie. En wat te denken van een Barbecue na afloop van de Choppertocht? Wil je een bedrijfsuitje waar iedere collega het enorm naar zijn/haar zin zal hebben. Eiland van Maurik “One happy Island”.

Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt leuk door samen actief bezig te zijn. Denk aan iets sportiefs, zoals Pitch en Putt, Voetgolf of Chopper toeren. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen door op een een ontspannen wijze en in een prachtige omgeving iets leuks met elkaar te ondernemen. KLIK VOOR  ARRANGEMENTEN

Teambuilding

Teambuilding is een verzamelnaam voor groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen.

Op het Eiland van Maurik (Midden Nederland) kun je met je collega’s verschillende activiteiten volgen om de sociale binding te versterken. Teambuilding eerste klas! De mix aan verschillende activiteiten in de prachtige omgeving van het Eiland van Maurik zullen het groepsgevoel een stevige boost geven! Na een paar uurtjes actief met elkaar bezig te zijn geweest zijn er voldoende faciliteiten om het bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje gezellig af te sluiten met eten en drinken.

Solex Betuwe voor het ultieme bedrijfsuitje!

Slecht weer programma

Ook als het slecht weer is, kan het bedrijfsuitje gewoon doorgaan. Natuurlijk mag je bij regen gewoon op de Chopper stappen. Maar, indien een groep dat niet ziet zitten, overleggen we met elkaar wat wijsheid is. De ene groep neemt een extra bakje koffie en wacht tot de bui voorbij is, de andere groep kort het programma wat in, of – en daar kiezen de meesten voor haha – jassen aan en alsnog de Chopper op;-) We hebben ook een grote doos met poncho’s op voorraad….

Als het echt bar en boos is, is het ook is het een mogelijkheid dat we kijken of er bij the Escape Rooms in Veenendaal (www.themaxx.nl) nog een leuk binnenactiviteit gedaan kan worden. Enfin, in overleg komen we er altijd uit.

Start typing and press Enter to search