TEL: 0344 – 69 12 52

Slide background

Welkom bij

Solex Betuwe

Slide background
Slide background
Slide background

Welkom bij

Solex Betuwe

Bedrijfsuitje Solex

Een bedrijfsuitje is een uitje om je collega’s beter te leren kennen. Solex rijden is een aanrader als bedrijfsuitje en het Eiland van Maurik (Gelderland) is hiervoor de ideale locatie. Solex Betuwe is fun voor iedereen! Solex rijden is een aanvulling op onze andere activiteiten te weten Voetgolf, Pitch en Putt, Voetpool en Bubble Voetbal. Alle combinaties van verschillende activiteiten zijn mogelijk. Ook een combinatie met 1 van onze Escape rooms in Veenendaal is een optie. En wat te denken van een Barbecue of buffet na afloop van de solextocht of een van de andere activiteiten? Wil je een bedrijfsuitje waar iedere collega het enorm naar zijn/haar zin zal hebben. Eiland van Maurik “One happy Island”.

Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn. Denk aan iets sportiefs, zoals Pitch en Putt, Voetgolf, Solex Rijden of Voetpool. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen door op een een ontspannen wijze en in een prachtige omgeving iets leuks met elkaar te ondernemen. KLIK VOOR  ARRANGEMENTEN

Teambuilding

Teambuilding is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen.

Op het Eiland van Maurik (Midden Nederland) kun je met je collega’s verschillende activiteiten volgen om de sociale binding te versterken. Teambuilding eerste klas! De mix aan verschillende activiteiten in de prachtige omgeving van het Eiland van Maurik zullen het groepsgevoel een stevige boost geven! Na een paar uurtjes actief met elkaar bezig te zijn geweest zijn er voldoende faciliteiten om het bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje een culinaire climax te geven.

Solex Betuwe voor het ultieme bedrijfsuitje!

Slecht weer programma

Ook als het slecht weer is, kan het bedrijfsuitje gewoon doorgaan. Natuurlijk mag je bij regen gewoon op de Solex stappen. Maar, indien een groep dat niet ziet zitten, hebben we een leuk alternatief: Spelletjes Carrousel!

Bij de spelletjes carrousel strijden twee groepen tegen elkaar. De groep wordt aan een lange tafel gezet en op deze tafel staan een aantal gezelschapspelletjes (o.a. 4 op een rij, yathzee, pim pam pet, memory). De ene groep zit aan de ene kant van de tafel en de andere aan de andere kant.

Na het startsein gaat iedereen het spel dat voor hem/haar ligt, spelen. Je speelt dat spel dus tegen degene die recht tegenover je zit. Na 10 minuten volgt het eindsignaal. Iedereen laat het spel staan zoals het staat, en schuift door naar het volgende spel. Op deze manier heb je steeds een ander spel en een andere tegenstander. Hilarisch: je valt dus telkens middenin een spel daar waar je voorganger is gestopt. Zodra iemand een spel heeft gewonnen begint het spel direct weer opnieuw en krijgt de groep een punt. Aan het einde van de carrousel heeft iedereen elk spel gespeeld en is er een winnende groep. De roulette duurt ongeveer één tot twee uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers.

Start typing and press Enter to search