Slide background
Slide background
Slide background

Maurik, 1 happy island

Maurik, 1 Happy Island! Op het Eiland van Maurik (Gelderland, Betuwe) is het fun, beleven & genieten! Chopper rijden slechts 1 van de vele onderdelen van ons bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een complete dag uit met alles erop en eraan want wij bieden ook:

  • De eerste 27 holes Voetgolfbaan van Nederland
  • Een 18 holes Pitch en Putt baan
  • Escape rooms (in Veenendaal)
  • Horeca

Voetgolf

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes baan. Vanaf de aftrap plek schiet je de voetbal in de richting van de vlag en het is de bedoeling om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Dit is een gat in de grond van 40 cm diameter.

De Voetgolfbaan in Maurik was de 1e permanente voetgolfbaan in Nederland. Inmiddels zijn er meerdere soortgelijke initiatieven, maar de baan in Maurik is de enige baan met 27 unieke holes. Verschillende eredivisie clubs zijn inmiddels op onze baan geweest dus je kunt je score vergelijken met die van spelers van o.a. AJAX, FC Utrecht en NEC.

Voor meer informatie: www.voet-golf.nl

Pitch en Putt

Pitch en Putt is hét golfspel voor iedereen! Je hoeft niet te kunnen golfen om op onze baan te spelen. Na een korte uitleg kun je zelfstandig het spel gaan spelen. De afstanden van onze holes zijn tussen de 30 en 70 meter en juist door deze korte afstanden is Pitch en Putt ook heel leuk om te doen voor niet-golfers. Jong, oud, sportief of niet … iedereen kan eraan meedoen!

Voor meer informatie: www.pitchenputtmaurik.nl 

Horeca

Na inspanning volgt ontspanning! Gezellig napraten onder het genot van een lekker drankje is minstens zo belangrijk als de activiteit zelf. We hebben een groot terras met uitzicht over het water en beschikken over 2 mooie binnen ruimtes. Gastvrijheid in een informele sfeer dat is onze kracht!

Met plezier en enthousiasme staan we elke dag voor onze gasten klaar. Je kunt het bezoek aan ons bedrijf zo uitgebreid maken als je maar wilt: combinaties van activiteiten, lunches, bittergarnituur of Barbecue. Genieten van onze geweldige activiteiten kan volop maar T.g.v. Corona zijn er momenteel beperkte mogelijkheden voor arrangementen met eten. 

…. Alles kan in Maurik! Zie arrangementen

Start typing and press Enter to search