Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Maurik, 1 happy island

Maurik, 1 Happy Island! Op het Eiland van Maurik (Gelderland, Betuwe) is het fun, beleven & genieten! Chopper rijden slechts 1 van de vele onderdelen van ons bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een complete dag uit met alles erop en eraan want wij bieden ook:

  • De eerste en enige 27 holes Voetgolfbaan van Nederland
  • Een 18 holes Pitch en Putt baan
  • De Escape Game tgv Corona voorlopig niet mogelijk
  • Voetpool tgv Corona voorlopig niet mogelijk
  • Wappiebal tgv Corona voorlopig niet mogelijk 
  • Escape rooms (in Veenendaal) tgv Corona voorlopig alleen voor gezinnen
  • Horeca

Voetgolf

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes baan. Vanaf de aftrap plek schiet je de voetbal in de richting van de vlag en het is de bedoeling om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Dit is een gat in de grond van 40 cm diameter.

De Voetgolfbaan in Maurik was de 1e permanente voetgolfbaan in Nederland. Inmiddels zijn er meerdere soortgelijke initiatieven, maar de baan in Maurik is de enige baan met 27 unieke holes. Verschillende eredivisie clubs zijn inmiddels op onze baan geweest dus je kunt je score vergelijken met die van spelers van o.a. AJAX, FC Utrecht en NEC.

Voor meer informatie: www.voet-golf.nl

Pitch en Putt

Pitch en Putt is hét golfspel voor iedereen! Je hoeft niet te kunnen golfen om op onze baan te spelen. Na een korte uitleg kun je zelfstandig het spel gaan spelen. De afstanden van onze holes zijn tussen de 30 en 70 meter en juist door deze korte afstanden is Pitch en Putt ook heel leuk om te doen voor niet-golfers. Jong, oud, sportief of niet … iedereen kan eraan meedoen!

Voor meer informatie: www.pitchenputtmaurik.nl 

De EscapeGame

Een interactief spel waarbij teams onderling tegen elkaar strijden. Met een tablet en een koffer met inhoud trekt elk team ten strijde op het Eiland van Maurik. Ga op zoek naar de virtuele kluizen, los de puzzels op een kraak de codes want het team dat het meeste geld buit maakt wint het spel!

De Game is geschikt vanaf 12-15 personen en tot +/- 200 personen.

Het is een variant op de populaire escape rooms maar dan zonder de grenzen van 1 kamer. Lekker buiten bezig zijn met het oplossen van alle raadsels en het doen van de opdrachten. Door het competitie element is het een activiteit bij uitstek voor TEAMBUILDING. Voor meer info klik hier.

Voetpool

Voetpool is een leuke aanvulling op een rondje Voetgolf. Voetpool is een unieke combinatie van voetbal en poolbiljard en wordt gespeeld op een tafel va 4,5 x 8 m. De prijs van de tafelhuur is € 15,- per uur (ongeacht het aantal personen).

Wappiebal

Lachen, gieren, brullen op het Eiland van Maurik met Wappiebal: een potje voetbal spelen met een wappiebril op…Wat is dat nou weer een ‘wappiebril’? Dat is een bril die het beeld zodanig vervormt dat het lijkt alsof je onder invloed bent. En dat zonder een druppel te drinken. Hilarisch en geweldig in combinatie met 1 van de andere activiteiten.

Horeca

Na inspanning volgt ontspanning! Gezellig napraten onder het genot van een lekker drankje is minstens zo belangrijk als de activiteit zelf. We hebben een groot terras met uitzicht over het water en beschikken over 2 mooie binnen ruimtes. Gastvrijheid in een informele sfeer dat is onze kracht!

Met plezier en enthousiasme staan we elke dag voor onze gasten klaar. Je kunt het bezoek aan ons bedrijf zo uitgebreid maken als je maar wilt: combinaties van activiteiten, lunches, bittergarnituur, Barbecue, buffetten Genieten van onze geweldige activiteiten kan volop maar T.g.v. Corona zijn er momenteel beperkte mogelijkheden voor arrangementen met eten. 

…. Alles kan in Maurik! Zie arrangementen

Start typing and press Enter to search