Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vergader- en feestlocatie

Dé vergader- en feestlocatie van de Betuwe! Zoekt u een unieke locatie voor een vergadering of feestavond middenin Nederland (Gelderland)? Ook dan bent u bij Solex Betuwe aan het juiste adres!

Vergaderlocatie

Voor vergaderingen hebben we een sfeervolle en ruime bovenzaal in het hoofdgebouw. De ruimte is voorzien van scherm, beamer en flip over. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De lunch, borrel of het diner kan perfect op het terras of in de Umbrellabar. En hoe lekker is het om de vergadering af te sluiten met een paar holes op de Pitch en Putt of Voetgolfbaan? Graag maken we een voorstel op maat voor u!

Feestlocatie

Steeds vaker wordt de Umbrellabar afgehuurd voor een feest of receptie. De Umbrellabar is een glazen koepelgebouw gelegen direct naast het terras. Er is rondom een prachtig uitzicht. Het is een bijzondere plek voor een feest! We hebben geen standaard feestarrangementen, maar luisteren graag naar uw wensen om vervolgens een mooi voorstel te maken.

Maurik, 1 Happy Island!

Het Eiland van Maurik ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland. Onze locatie is uniek als vergaderlocatie of voor een feest, bedrijfsuitje of receptie. Wat maakt onze locatie zo bijzonder:

  • Super gastvrije medewerkers
  • Vergaderen en leuke activiteiten op 1 locatie
  • Prachtige locatie met uitzicht over het water
  • Goede prijs- kwaliteit verhouding
  • ‘Kan niet’ kennen we niet … we regelen wat u vraagt
  • Centraal in Nederland en volop gratis parkeergelegenheid

Elke dag opnieuw streven we ernaar alle gasten tevreden én enthousiast de deur uit te laten gaan. We verwelkomen u, en uw gezelschap, graag op ons bedrijf om u een onvergetelijke dag te bezorgen!

Start typing and press Enter to search